Ήταν αναμενόμενο πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα συγκέντρωνε όλα τα… φώτα πάνω της. Ο λόγος φυσικά για το Τσέλσι – Νιούκαστλ. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «μπλε» μετά τις βαριές κυρώσεις που δέχτηκε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι φίλαθλοι της Τσέλσι πάντως φαίνεται πως παραμένουν υπέρ του Ρώσου μεγιστάνα. Η πλειονότητα τουλάχιστον δείχνει να μη… γυρνάει την πλάτη της στον Αμπράμοβιτς ο οποίος δαπάνησε δισεκατομμύρια για την Τσέλσι σε αυτά τα 19 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Λονδίνου.
Το χαρακτηριστικό πανό «Roman Empire» παρέμεινε στη θέση του, ενώ αρκετοί φίλαθλοι φόρεσαν και μάσκες Αμπράμοβιτς, δείχνοντας έτσι τη στήριξη τους.
Από την άλλη, πάντα υπάρχει και η διαφορετική όψη του νομίσματος. Έτσι, όταν μια μερίδα πήγε να τραγουδήσει και να φωνάξει το όνομα του Αμπράμοβιτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», «μπήκε» μια μεγαλύτερη μερίδα οπαδών της Τσέλσι και… πάτησε πάνω στη φωνή τους, τραγουδώντας «Champions of Europe».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!