
Μέικον: «Νιώθω καλά, να συνεχίσουμε να παλεύουμε»
Ικανοποιημένος με την προσωπική του εμφάνιση, αλλά και με τη νίκη του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ντάριλ Μέικον.
Χαρούμενος με την προσωπική του εμφάνιση, αλλά και με τη νίκη του Παναθηναϊκού έμεινε ο Ντάριλ Μέικον.
Ο παίκτης του «τριφυλλιού» δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του, ενώ ανέφερε πως οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να παλεύουν.
«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα μαζί με τους συμπαίκτες μου και να παίζω μαζί τους. Το Σάββατο έκαναν την πρώτη μου προπόνηση. Νιώθω πολύ καλά και έκανα την πρώτη μου γεμάτη προπόνηση το Σάββατο. Είμαι νέος και υγιής και έχω μεγάλο κίνητρο.
Είχαμε κάποιους παίκτες εκτός δράσης, έπρεπε να ήμασταν πιο προσηλωμένοι λόγω των απουσιών. Εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη συνθήκη. Έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα, έτσι είναι το μπάσκετ.
Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα στα σκαμπανεβάσματα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Θα επιστρέψουν σύντομα οι απόντες, είναι σκληροί τύποι και θα επιστρέψουν», τόνισε ο Αμερικανός.
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς




