
Μητσοτάκης – Ερντογάν: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δύο ηγετών
Περίπου στις 14.30 (ώρα Ελλάδας) ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος παρέθεσε γεύμα στην προεδρική κατοικία Βαχντετίν στον Έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο ηγέτες να έχουν μία ολιγόλεπτη συνάντηση μπροστά στις κάμερες.
Η συνάντηση των δύο ηγετών διήρκησε πάνω από μία ώρα.
Διαβάστε επίσης: Με θέα τον Βόσπορο, αλλά υπό τη «σκιά» του Ουκρανικού
Στις πρώτες δηλώσεις τους στις κάμερες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας”, με τον Ερντογάν να απαντά: “θα τα συζητήσουμε όλα”.
Στη συνέχεια, η συζήτηση έγινε πιο… ανάλαφρη με τους δυο τους να σχολιάζουν το γεγονός ότι δεν φορούσαν γραβάτες. “Το κανω πάντα… η χαλαρή ενδυμασία προσφέρεται για πιο σοβαρές συζητήσεις”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τον Τούρκο Πρόεδρο αν θα πάρει καφέ ή τσάι με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά “μια χαρά είναι το νεράκι”, αλλά και να προσθέτει: “Εκτός κι αν πάρετε εσείς ένα τσάι, οπότε θα πάρω κι εγώ”.
- «Πάμε μια βόλτα;»: Την Κυριακή έρχεται το β’ μέρος του αφιερώματος στον Λάκη Λαζόπουλο
- Άγρια κόντρα και ξέσπασμα Δουδωνή κατά Κωνστατοπούλου για τις ανεξάρτητες αρχές στη Βουλή: «Υπηρετείτε σχέδιο»
- Ινδός δισεκατομμυριούχος προσφέρεται να σώσει τους αδέσποτους «ιπποποτάμους του Εσκομπάρ»
- ΠΑΣΟΚ: Ήξερε η κυβέρνηση για την ενέργεια των ισραηλινών σκαφών στο Global Sumud Flotilla;
- Αντετοκούνμπο: «Το 2027 ξανά στην Εθνική – Θέλω ένα ακόμη πρωτάθλημα ΝΒΑ»
- Νέα αποχή των δικαστικών υπαλλήλων: «Δεν μπορεί να εξαρτάται από την τύχη αν θα γυρίσουμε στα παιδιά μας»

