
Κακοκαιρία Φίλιππος: Κανονικά η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας
Η σχετική υποχώρηση της κακοκαιρίας Φίλιππος έδωσε τη δυνατότητα για τη σχετική απόφαση.
Ελεύθερη είναι πλέον η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας μετά την άρση της σχετικής απαγόρευσης που είχε αποφασιστεί λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 19.40, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που είχε τεθεί σε ισχύ από το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).
Τι άλλο αποφασίστηκε
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγη ώρα έγινε επίσης άρση της απαγόρευσης που είχε επιβληθεί για την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων σε Αττική Οδό, Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρου Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω.
* Φωτογραφία αρχείου
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Εντοπίστηκαν δύο οδηγοί που έκαναν drift
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)

