Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: «Θα μιλήσουμε με την κυβέρνηση και θα ζητήσουμε τροποποίηση της ειδικής αδείας»

Τσέλσι: «Θα μιλήσουμε με την κυβέρνηση και θα ζητήσουμε τροποποίηση της ειδικής αδείας»

Με ανακοίνωση της η Τσέλσι έκανε γνωστό με ανακοίνωση της πως θα αρχίσει συνομιλίες με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να «χαλαρώσουν» οι κυρώσεις που τη λειτουργεία του συλλόγου.

Η πρώτη αντίδραση της Τσέλσι μετά τις κυρώσεις που υποβλήθηκαν στον ιδιοκτήτη της Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν άργησε να έρθει…

Οι μπλε με ανακοίνωση τους εξηγούν ότι θα αρχίσουν συνομιλίες με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, για να μειώσει τους περιορισμούς της. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι κυρώσεις βάζουν «στοπ» στις μεταγραφικές κινήσεις, αφού στο εξής δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αγορές ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε να ανανεώσει τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια των παικτών της.

Την ίδια ώρα δεν θα έχει την δυνατότητα να πουλάει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της, ενώ δεν θα είναι επίσης, δυνατή η πώληση προϊόντων της εντός του γηπέδου. Θα λειτουργούν μόνο οι καντίνες και τα εστιατόρια εντός του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η Τσέλσι θα επιχειρήσει να «χαλάρωσει»  κάπως αυτές τις κυρώσεις, πάντα κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι

«Η Τσέλσι ενημερώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης Ρομάν Αμπράμοβιτς τιμωρήθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με δεδομένο το 100% της ιδιοκτησίας της Τσέλσι και των σχετιζόμενων εταιριών, η Τσέλσι κανονικά θα αντιμετώπιζε τις ίδιες κυρώσεις με τον κ. Αμπράμοβιτς. Ωστόσο, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου χορήγησε γενική άδεια που επιτρέπει στην Τσέλσι να διατηρήσει ορισμένες δραστηριότητες.

Θα δώσουμε τους αγώνες της ομάδας αντρών και γυναικών απόψε κόντρα σε Νόριτς και Γουέστ Χαμ αντιστοίχως, και σκοπεύουμε να εκκινήσουμε συζητήσεις με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με πεδίο εφαρμογής της άδειας.

Αυτό θα περιλαμβάνει αίτημα να επιτραπεί η τροποποίηση της άδειας, προκειμένου ο σύλλογος να λειτουργεί όσο το δυνατόν κανονικά. Θα αναζητήσουμε επίσης καθοδήγηση από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τον αντίκτυπο αυτών των μέτρων στο Ίδρυμα της Τσέλσι και στο σημαντικό έργο του στις κοινότητές μας.

Ο σύλλογος θα ενημερώσει περαιτέρω όταν κριθεί αναγκαίο να το κάνει».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024