Ορίστηκε η 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, στις 19 Μαρτίου η πρεμιέρα των πλέι-άουτ
Γνωστές έγιναν από τη διοργανώτρια Αρχή οι ημερομηνίες και οι ώρες για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, αλλά και για την πρεμιέρα των πλέι-άουτ
Τις ώρες έναρξης των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ έκανε γνωστές η Super League.
Όπως αποφασίστηκε και για την πρεμιέρα, έτσι και στην επόμενη στροφή του μίνι πρωταθλήματος τα δύο από τα τρία ματς θα διεξαχθούν με μισή ώρα διαφορά το απόγευμα.
Συγκεκριμένα λοιπόν το ΠΑΣ-Ολυμπιακός θα γίνει στις 15:30 της Κυριακής 20 Μαρτίου, το Άρης-Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 19:00 και στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ η σέντρα θα γίνει στις 19:30.
Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκαν και οι ώρες έναρξης των πλέι-άουτ. Η διοργανώτρια Αρχή έχει ορίσει ένα ματς νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δύο ταυτόχρονα το απόγευμα και άλλο ένα νωρίς το βράδυ.
Συγκεκριμένα, στις 15:00 θα διεξαχθεί το ΟΦΗ-Ιωνικός, στις 17:15 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης και Βόλος-Αστέρας Τρίπολης, ενώ στις 19:30 θα γίνει σέντρα στο Παναιτωλικός-Λαμία.
Δείτε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και των πλέι-οφ:
- Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, δεσμώτης
- ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson 101-77: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά ο δικέφαλος
- Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Απριλίου – Οι αλλαγές που φέρνει η αργία της 25ης Μαρτίου
- Με 500 δολάρια μπορείς να φέρεις στη ζωή τον αγαπημένο σου άνδρα (από τη λογοτεχνία)
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει λιμάνια στη Μέση Ανατολή αν χτυπηθούν οι λιμενικές εγκαταστάσεις της χώρας
- The Expla-in Project: Πώς σχετίζεται ο πόλεμος στο Ιράν με τα σενάρια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα;



