Ο Ολυμπιακός σήμερα συμπληρώνει 97 χρόνια ένδοξης ιστορίας (10/3/1925-10/3/2022), με τους αρχηγούς της τελευταίας δεκαετίας να εύχονται χρόνια πολλά στον πειραϊκό σύλλογο.
Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Νταβίντ Φουστέρ και Αλμπέρτο Μποτία μίλησαν στο επίσημο κανάλι της πειραϊκής ομάδας στο youtube και έστειλαν τις ευχές τους για τα 97 χρόνια του Ολυμπιακού.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.