Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κοντομηνάς: Συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος - «Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε»

Δημήτρης Κοντομηνάς: Συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος – «Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε»

Ο Δήμος Βερύκιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά

Στενοί φίλοι και συνεργάτες επί σειρά ετών υπήρξαν ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών.

Ο θάνατος του επιχειρηματία βύθισε στο πένθος όσους βρίσκονταν κοντά του, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός δημοσιογράφος.

Συγκινημένος

Μιλώντας στον ALPHA, ο Δήμος Βερύκιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά, για τον οποίο μίλησε με τα θερμότερα λόγια.

«Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, το πείσμα, το επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας» είπε ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου, την εταιρία του, την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: ‘Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω’».

«Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος και ανέφερε στη συνέχεια: «Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα» τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Ο άνθρωπος ήταν κιμπάρης. Τα σκόρπαγε τα λεφτά. Είχε και την πίσω αυλή να τα λέμε αυτά. Είχε και τους διαβόλους και τους τριβόλους» κατέληξε, δηλώνοντας ότι αισθάνεται τυχερός που βρέθηκε δίπλα του.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024