
Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της και τις στιγμές που περνούν μαζί
«Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε.
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μαζί με την κόρη της, Χριστίνα, μίλησαν αποκλειστικά στην εκπομπή «Ελένη» για το ιδιαίτερο δέσιμό τους.
Η Χριστίνα είπε χιουμοριστικά πως το μεγάλο ατού της μαμάς της είναι η μαγειρική, ενώ η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποκάλεσε την κόρη της ζιζάνιο. Το πείραγμα μεταξύ τους είναι το στοιχείο που κάνει τη σχέση τους ξεχωριστή, είπαν, και νιώθουν πως είναι κοντά και σαν ψυχές.
«Από μικρή ήξερα ότι ο κόσμος γνωρίζει τη μαμά μου, μας σταματούσαν στο δρόμο και μας μιλούσαν. Αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα και εκτίμησα τη δουλειά της, και τώρα συγκινούμαι», είπε η Χριστίνα.
Η ίδια προετοιμάζεται για πανελλήνιες και στοχεύει στην Ιατρική, ενώ παράλληλα συνεχίζει και την ενασχόλησή της με τον στίβο.
«Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν από νωρίς τα παιδιά μας με τι θέλουν να ασχοληθούν. Εγώ σπούδασα Νομική και κατέληξα να είμαι ηθοποιός», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και πρόσθεσε:
«Ο χώρος της υποκριτικής είναι απαιτητικός. Θα είμαι δίπλα στη Χριστίνα για ό,τι αποφασίσει, αλλά μπορώ να έχω τις ανησυχίες μου».
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως για επτά χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί. Μέσα από αυτή την πάλη για να γίνει μητέρα συνειδητοποίησε πως το ήθελε πραγματικά.
Η ίδια δηλώνει τρελαμένη με την κόρη της και εκτιμάει κάθε στιγμή που περνάει μαζί της.
«Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα», σημείωσε.
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου θα εμφανίζεται στο έργο «Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο θέατρο «Τόπος Αλλού».
Δείτε την συνέντευξή τους
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)


