
Super League: Ξεκίνησε η επιχείρηση πλέι-οφ στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς, επέστρεψαν στον Ρέντη και φουλάρουν για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ
Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Άρη και την ήττα με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε ρεπό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει δύο ημέρες ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και την έναρξης του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ.
Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στον Ρέντη την Τετάρτη χωρίς επιπλέον προβλήματα και φουλάρουν για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος για τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα στην κλήρωση της Λίγκας.
Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την πρώτη ήττα στη σεζόν απέναντι στους Κίτρινους και να μπει με το δεξί στη διαδικασία των πλέι-οφ, με τον Μαρτίνς να έχει πληθώρα επιλογών για την πρώτη αναμέτρηση. Ο στόχος στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι -οποιοδήποτε και αν είναι το πρόγραμμα- να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση τίτλος και να επικεντρωθούν στην επόμενη μέρα και τη νέα σεζόν.
Το +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα να έχει μια άνεση ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση, προκειμένου να πάρει η ομάδα του τους βαθμούς που χρειάζονται και να στεφθεί πρωταθλήτρια για τρίτη σερί χρονιά και 47η στην ιστορία της.
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο

