
Τσίπρας: Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Πόλης και δείπνο μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης και να περάσει χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά του
Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του ο Αλέξης Τσίπρας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Όπως έγινε γνωστό από σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αξιοθέατα της πόλης και να περάσει χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά του.
Εξάλλου, το απόγευμα της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου και παρακολούθησε το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, την ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δείπνησε μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα, τους γονείς του και τη σύντροφο του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Κυβέλη Μάρδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κυβέλη Μάρδα είναι κόρη του Δημήτρη Μάρδα, που είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ.
- Κάτια Δανδουλάκη: «Δανείστηκα από φίλους να στηρίξω τις δουλειές μου»
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Kλειστό λιμάνι, μπλόκα, άδεια ράφια στα super market και ο ιός να ταξιδεύει σε όλο το νησί
- Χίφι για το μέλλον του: «Εκεί θέλω να παίξω…»
- Γυναίκα έπεσε από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού και σκοτώθηκε
- Θάντερ – Σανς 119-84: Περίπατος στην πρεμιέρα των playoffs και 1-0 για την Οκλαχόμα (vids)
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την κλιμάκωση της έντασης
