
Πάτρα: Ο… ανέλπιστος «σύμμαχος» των αρχών στις έρευνες για το θάνατο των παιδιών
Οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου θα καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε
Να αντλήσει στοιχεία από τις συνεντεύξεις που έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα προσπαθεί η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι μπορεί να συνέβη.
Όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε αυτές τις συνεντεύξεις –μεταξύ των οποίων στο «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη– η μητέρα είχε υποστηρίξει ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες.
Εκείνες τις ημέρες σημειώθηκε ο θάνατος της Ίριδας, του επτά μηνών παιδιού της οικογένειας, ενώ στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, τότε εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, με την τραγική εξέλιξη της υγείας της να ακολουθεί.
Επίσης, από τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου προκύπτει ένα ακόμα γεγονός: ότι είχε ρωτήσει τους γιατρούς το Καραμανδάνειου αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους, καθώς φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής από Ρομά που πιθανόν να υπήρχαν στο χώρο.
Ωστόσο, οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στην πτέρυγα που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.
Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου θα καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε, αλλά και τα σημειώματα που έχουν κρατήσει από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία