Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βέρα Μακρομαρίδου: Πάγωσαν όλοι στο πλατό με την αποκάλυψή της

Βέρα Μακρομαρίδου: Πάγωσαν όλοι στο πλατό με την αποκάλυψή της

Σοκ στον αέρα της «Super Κατερίνα» με όσα είπε η ηθοποιός

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τρίτης (8/3) οι ηθοποιοί Βέρα Μακρομαρίδου και Δημήτρης Μαμιός, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη σειρά «Σασμός».

Οι δυο τους μίλησαν για τις εξελίξεις στο σίριαλ και μάλιστα η Βέρα Μακρομαρίδου αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά του Κώστα προς την Άσπα.

Όπως τόνισε, κάποιες γυναίκες της έστελναν μηνύματα και της έλεγαν να γυρίσει πίσω στον άντρα της. Στο πλατό έμειναν όλοι άφωνοι.

«Η Άσπα δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Κώστα. Από τη στιγμή που παίρνει την απόφαση να κάνει την καταγγελία και πάει ο Κώστας στη φυλακή, είναι πολύ καλά με αυτό. Ίσα ίσα που φοβάται μήπως βγει επιστρέψει με κάποιο τρόπο στη ζωή της. Δεν το μετανιώνει καθόλου, θέλει να ξεφύγει και γι’ αυτό τα Γιάννενα είναι μια ευχάριστη συνθήκη γι’ αυτήν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Το πιο ανησυχητικό ήταν ότι πολλά μηνύματα λέγανε “γύρνα στον άντρα σου. Δεν είναι κακός ο Κώστας, γύρνα σπίτι σου”. Από γυναίκες δεχόμουν αυτά τα μηνύματα. Και κάποιοι άντρες μού τα έστελναν αυτά, ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό και να γυρίσω στον άντρα μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024