
Λάρισα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε άνδρα
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό, στην περιοχή
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων την ώρα που περπάταγε στο χωριό Νέες Καρυές του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τον άνδρα να έχει δεχτεί δαγκωματιές στα κάτω άκρα και να αιμορραγεί, αλλά και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η επίθεση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό.
Το τελευταίο επεισόδιο έλαβε χώρα χθες Κυριακή, 6 Μάρτιου, σύμφωνα με το onlarissa.gr στο χωριό Καρυές, επί της οδού Φαρσάλων, με θύμα έναν έφηβο.
- Βενεζουέλα: 1.719 οι νεκροί από τους σεισμούς – Σε ορισμένες κοινότητες ακόμη να φτάσει η βοήθεια
- Ο Μακρόν λέει πως η Γαλλία θα συμμετάσχει στην αποναρκοθέτηση του Ορμούζ – Ευθύνη του Ιράν απαντά η Τεχεράνη
- Πούτιν: Απέρριψε την ουκρανική πρόταση για περιορισμό στις επιθέσεις μεγάλου βεληνεκούς – Γιατί;
- Ανώτατο Δικαστήριο: Ο πρόεδρος έχει το δικαίωμα να απολύει στελέχη ανεξάρτητων αρχών
- Ευρωβουλετές ζητούν έρευνα σε βάρος της ακροδεξιάς «Ευρώπης των Κυρίαρχων Εθνών» για παραβίαση των αρχών της ΕΕ
- Ψυχρολουσία για την Βραζιλία, 1-0 η Ιαπωνία με εκτελεστή τον Σάνο (vid)



