Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να διατηρήσει το αήττητο, με τον Μαρτίνς να μην παίρνει μαζί του 11 παίκτες και να ετοιμάζει τον Κίτσο βασικό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αρη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει πράξη όσα είχε προαναγγείλει. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Αγκιμπού Καμαρά, καθώς χρήζει άμεσης ξεκούρασης, ενώ είχε και μια μικρή ενόχληση στον προσαγωγό αριστερά.

Πέραν του Αφρικανού μέσου, εκτός έμεινε και ο Κώστας Φορτούνης, με την επιστροφή του να παίρνει μικρή παράταση για τα πλέι οφ, λόγω μιας ενόχλησης, η οποία τον κράτησε εκτός από το Κλεάνθης Βικελίδης, για προληπτικούς λόγους. Οπως και τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος είναι καλά, αλλά θα μείνει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν και οι Παπασταθόπουλος, Ονιεκουρού, Ρέαμπτσιουκ, Αβραάμ, Τικίνιο, Καραμπόβνικ, Κανέ, Σουρλης, Καραργυρης. Με την απόφαση για τον Νιγηριανό εξτρέμ να είναι καθαρά για λόγους τακτικής, αλλά και επειδή ο Μαρτίνς περιμένει περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή του. Κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμία στιγμή της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Αρη, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα των Πειραιωτών, είναι δεδομένο ότι θα δούμε στο αρχικό σχήμα τον Φώτη Κίτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο, δεξιά ίσως επιλεγεί ο Λαλά αντί του Βρουσάι. Με τους Σισέ – Μανωλά να είναι η πιο πιθανοί για το κέντρο άμυνας, με τον Μπα, ωστόσο, να έχει κι αυτός πιθανότητες.

Και στις υπόλοιπες θέσεις όλα είναι ανοιχτά. Λογικά στα χαφ θα επιστρέψει το δίδυμο Εμβιλά, Μπουχαλάκη, με τον Φαντιγκά, ωστόσο, να διεκδικεί επίσης θέση βασικού. Με τον Γάλλο να είναι υποψήφιος και για τη θέση «10», για την οποία φαβορί είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Στα άκρα ο Γκάρι Ροντρίγκες θα αγωνιστεί σίγουρα, με τον Μασούρα φαβορί για τη θέση δεξιά, αλλά και τον Βαλμπουενά να τη διεκδικεί επί ίσοις όροις. Οσο για την επίθεση; Ο Ελ Αραμπί είναι «σίγουρος», από τη στιγμή που ο Τικίνιο έμεινε στην Αθήνα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024