
Βαθμολογία Euroleague: Ο Ολυμπιακός «γαντζώθηκε» στην 4άδα, «ξύνει» τον πάτο ο Παναθηναϊκός
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά (4/3) αποτελέσματα.
Δύο παιχνίδια περιελάμβανε η 28η αγωνιστική της Euroleague, με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.
Ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, με τους Ερυθρόλευκους να ανεβαίνουν στο 16-9 και να κρατούν στα χέρια τους στο πλεονέκτημα της έδρας. Όοσν αφορά τους Βαυαρούς, η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι έπεσε στο 12-13 και έχασε έδαφος στην προσπάθειά του να μπει στην οκτάδα.
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τέλος κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, χάνοντας στην τελευταία φάση από τους Ιταλούς, με τους Πράσινους έτσι να πέφτουν στο 7-19 και να παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 18-8 και μένει στην τρίτη θέση του πίνακα.
Υπενθυμίζεται πως Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνικς Καζάν αποβλήθηκαν μέχρι νεoτέρας από τη διοργάνωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Προβάδισμα με δύο εντυπωσιακά γκολ του Ζότα Σίλβα (vid)
- Κίνδυνος κλιμάκωσης στο Ιράν – Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ, οι Φρουροί απειλούν το αμερικανικό ναυτικό
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»




