Αιτωλοακαρνανία: Αγωνία για αγνοούμενη γυναίκα – Βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα στην όχθη του Ποταμού Αχελώου
Πού εστιάζονται οι έρευνες
Στη Γέφυρα της Τέμπλας και σύμφωνα με τη ροή του Ποταμού Αχελώου, εστιάζονται οι έρευνες για την ανεύρεση της γυναίκας η οποία αγνοείται από χθες.
Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν προσωπικά είδη της αγνοούμενης στην όχθη του Ποταμού.
Στις έρευνες επιχειρούν άνδρες από το Π.Κ. Γρανίτσας και Υ.Π. Καρπενησίου με τη συνδρομή ενός οχήματος επανδρωμένο με δύο άνδρες της Π.Υ. Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με το agriniotimes.gr, μέχρι αργά χθες το βράδυ η επιχείρηση των υπηρεσιών δεν έφερε αποτέλεσμα.
Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνεχίζονται οι έρευνες, ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της αγνοούμενης γυναίκας καθώς τα νερά του Ποταμού στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι πολύ ορμητικά, παρ’ όλα αυτά αρνητικό στοιχείο είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες.
- Το αντίο του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στον Ερυθρό Αστέρα (pic)
- Οι απόφοιτοι του 2026 ίσως χρειαστεί να αλλάξουν ρότα στην αναζήτηση εργασίας – Δύο tips για να βρείτε δουλειά
- Για να πας μακριά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά
- Στινγκ: «Η απώλεια των χειρωνακτικών εργασιών τροφοδοτεί την τοξική αρρενωπότητα»
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση με σημάδια στο πρόσωπο και το ανησυχητικό σχόλιο του
- Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442