
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πού ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε από το MasterChef;
Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής μιλά για τη ζωή της και κάνει αποκαλύψεις
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.
Η νικήτρια του περσινού MasterChef μίλησε για τη ζωή της μετά το ριάλιτι μαγειρικής και απάντησε στο πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε.
«Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει φυλάξει στην άκρη το χρηματικό έπαθλο το οποίο μελλοντικά θα αξιοποιήσει για το όνειρό της.
«Το έπαθλο… απίστευτο. Το έχω κρατήσει καλά κρυμμένο, δεν το ακουμπάω και δεν το έχω πειράξει ακόμη. Αυτά τα χρήματα ήρθαν από τον ουρανό. Δεν ξέρω πως έγινε. Θα τα κρατήσω για το μέλλον μου και το όνειρό μου», σημείωσε.
Τέλος, ανέφερε ότι ξόδεψε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που κέρδισε: «Άρχισα να πηγαίνω σε εστιατόρια που είναι λίγο πιο ακριβά και που παλαιότερα δεν μπορούσα να πάω».
Δείτε τη συνέντευξή της
- Άδειες κρατουμένων με «βραχιολάκι» σε όλη τη χώρα – Από 18/5 η καθολική λειτουργία της ηλεκτρονικής επιτήρησης
- Ιαπωνία – Ελλάδα 16-22: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Εθνική πόλο Γυναικών
- «Ανακαλύπτουν νέα εργαλεία»: Πρωτοφανή αύξηση υβριδικών επιθέσεων από τη Ρωσία καταγγέλλει η Πολωνία
- Χανταϊός: Το σημείο «μηδέν» της μόλυνσης – Το μοιραίο bird-watching που έφερε τον ιό στο κρουαζιερόπλοιο
- Οι Πειρατές του Νίκου Κυριακόπουλου μας «ταξιδεύουν» στην εικαστική παράδοση του livre d’artiste
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη καλλιεργούσαν στην… Καστοριά ελιές και αμύγδαλα σε υψόμετρο 1.100 μέτρων

