Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδραβίδα: Κάτοικος της περιοχής βασικός ύποπτος για το φονικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Ανδραβίδα: Κάτοικος της περιοχής βασικός ύποπτος για το φονικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Βασικός ύποπτος θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, και αναζητείται ήδη από χθες.

Κάτοικος της Ανδραβίδας  και γείτονας του ζευγαριού έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών ως ο άνθρωπος που μπορεί να κρύβεται πίσω από την τετραπλή τη δολοφονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και ύστερα από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα βασικός ύποπτος για την διάπραξη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, και αναζητείται ήδη από χθες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον βρει, ο ύποπτος παραμένει άφαντος.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Ένα γεγονός το οποίο απασχολεί έντονα τις Αρχές και γεννά ερωτηματικά, είναι γιατί το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως είναι η αρχή του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Στο σπίτι του υπόπτου η αστυνομία

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σπίτι ενός 57χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του μάλιστα βρίσκεται μόλις δύο στενά παρακάτω από το σημείο της φρικτής δολοφονίας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητείται από χθες το βράδυ, όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει. Στο χωριό, όλοι τον περιγράφουν ως ένα σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται – εδώ και λίγους μήνες, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε – να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή όχι μόνο των γονιών, αλλά και δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 3 και 2 ετών.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μία φήμη – που δεν έχει επιβεβαιωθεί – ότι ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, ίσως να έδωσε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το protothema.gr.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024