
Σοφία Βόσσου: «Έχω αγανακτήσει να μιλάω για αυτά, φτάνει πια»
Η ερώτηση που έκανε πυρ και μανία την γνωστή τραγουδίστρια
Καλεσμένη στο «Love It» ήταν την Πέμπτη (3/3) η Σοφία Βόσσου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την τηλεόραση, για τη ζωή της και αναφέρθηκε στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε.
Παράλληλα, εξέφρασε την αγανάκτηση της που δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις για τα κιλά της.
Είπε συγκεκριμένα: «Έχω αγανακτήσει να μιλάω για αυτά τα θέματα διότι υπάρχουν τρεις χιλιάδες πράγματα να με ρωτήσει κανείς. Δηλαδή έχω πει διακόσιες φορές ότι έφτασα 37 κιλά, κλπ, κλπ. Φτάνει πια! Έφτασα… Τώρα όμως δεν είμαι, είμαι 58 κιλά. Μια χαρά».
«Σήμερα τρώω και… κάνω και δίαιτα! Και το πόδι μου έχει συνέλθει αλλά μου έχει αφήσει φόβο. Βλέπω δηλαδή σκαλί και αναρωτιέμαι μήπως γλιστρήσω», συμπλήρωσε η ίδια.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»



