Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό πανό για τον Άλκη με τον Τίτορμο πηγαίνει στο «Βικελίδης»

Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό πανό για τον Άλκη με τον Τίτορμο πηγαίνει στο «Βικελίδης»

Το πανό το οποίο απεικονίζει τον Τίτορμο να έχει αγκαλιά τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό θα βρίσκεται την Κυριακή στο Βικελίδης όπως ενημέρωσε η υπό δημιουργία Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη».

Η δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού ήταν κάτι που συγκλόνισε τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και φυσικά την κοινωνία της χώρας μας.

Στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού οπαδού του Άρη οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό πανό το οποίο έκανε την εμφάνιση του στην αναμέτρηση των «καναρινιών» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το συγκινητικό πανό απεικονίζει τον Τίτορμο να έχει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό. Το συγκεκριμένο πανό, όπως και οι φανέλες των παικτών των δύο ομάδων δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας”, έναν ξενώνα παιδιών που βρίσκονται σε μακροχρόνιο κίνδυνο και είναι στην πόλη καταγωγής του Αλκη.

Όσον αφορά το πανό, αυτός που πλειοδότησε ήταν ένας φίλος του Άρη κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή και η υπό δημιουργία Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη» τονίζοντας πως το συγκλονιστικό αυτό πανό θα βρίσκεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή στην αναμέτρηση των «κιτρίνων» με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας.

Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό».

Στούμπος: «Όλοι τασσόμαστε ενάντια στη βία αλλά θέλουμε πράξεις και όχι ευχές»

Ο Χρήστος Στούμπος, υπεύθυνος επικοινωνία των «κυανοκίτρινων» μίλησε στο «Yellow Radio» για το θέμα. «Ήταν υποχρέωση μας, υποχρέωση όλων των φιλάθλων και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, υποχρέωση κάθε πατέρα και γονιού. Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετείχε σύσσωμη η Παναιτωλική οικογένεια, φωνάζουμε όλοι, τασσόμαστε ενάντια στη βία και πρέπει να κάνουμε πράξεις, δεν αρκούν πλέον οι ευχές», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από την επόμενη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, πολλοί ήθελαν να έχουν μία από τις φανέλες που είχαμε στον αγώνα αλλά και το πανό. Η σκέψη μας ήταν να μην κάνουμε επιλογή, αλλά να γίνει μία δημοπρασία. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που δόθηκε όλο το υλικό, όπως και το πανό το οποίο συζητήθηκε, ο Τίτορμος να κρατάει στην αγκαλιά του το άψυχο σώμα του Άλκη.Το επόμενο βήμα ήταν να επιλέξουμε το σπίτι της Βεργίνας, έναν ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων παιδιών, για να πιάσει τόπο αυτό το ποσό που μαζεύτηκε. Υπήρχαν άνθρωποι από όλη την Ευρώπη, από την Αυστραλία και τον Καναδά».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας σχολίασε ότι «οι ΠΑΕ μπορούν να κάνουν πράγματα, αλλά πρέπει να γίνει κάτι στην κοινωνία. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε την νέα γενιά ώστε να θωρακίσουμε το ποδόσφαιρο, αυτό το όμορφο κατά τα άλλα περιβάλλον». Κλείνοντας μίλησε και για την πορεία της ομάδας. «Ξεκίνησε η ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, υπήρχαν πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί, η ομάδα επανήλθε και είδαμε αυτό που περιμέναμε. Έχουμε αλλάξει σελίδα με την βοήθεια και του Γιάννη Αναστασίου και των παιδιών που ήρθαν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και στα πλέι-άουτ».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024