Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Το καλύτερο για τον Ζιντσένκο είναι να συνεχίσει να παίζει»

Γκουαρντιόλα: «Το καλύτερο για τον Ζιντσένκο είναι να συνεχίσει να παίζει»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο και την κατάσταση στην Ουκρανία και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παραδέχθηκε ότι ο Ουκρανός Ολεξάντρ Ζιντσένκο, βιώνει δύσκολες στιγμές μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα του, αλλά πρόσθεσε ότι το να παίζει ποδόσφαιρο ήταν το καλύτερο πράγμα για τον 25χρονο αμυντικό.

Στον πάγκο στην εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Έβερτον στην Premier League, επέτρεψε χθες ως αρχηγός στη νίκη με 2-0 στο Κύπελλο Αγγλίας στο Πίτερμπορο, αφού του έδωσε το περιβραχιόνιο ο Φερναντίνιο.

«Ο αρχηγός μας αποφάσισε να του δώσει το περιβραχιόνιο, για να δείξει πόσο σημαντική είναι η κατάσταση», είπε ο Γκουαρδιόλα στο ITV Sport. «Στηρίζουμε όλοι στο σύλλογο αυτή τη χειρονομία και τον αρχηγό μας, ο οποίος εκπροσωπεί τη χώρα του», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο Ζιντσένκο είχε λάβει πολλή υποστήριξη.

«Δεν έλαβε μόνο υποστήριξη από οπαδούς, αλλά σε όλο τον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο, γι αυτήν την τρελή κατάσταση που ζούμε αυτή τη στιγμή.

Το να παίζει ποδόσφαιρο είναι ο καλύτερος τρόπος γι αυτόν. Περάσαμε στον επόμενο γύρο και ήταν μια καλή βραδιά γνωρίζοντας τη δυσκολία του Κυπέλλου Αγγλίας εκτός έδρας.»

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024