«Ακροδεξιοί, και όχι η Ρωσία, είναι αυτοί που τρομοκρατούν τους κατοίκους της Μαριούπολης» ισχυρίζεται η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Δίνοντας συνέχεια στο θέμα των νεκρών Ελλήνων ομογενών στην περιοχή του Ντονμπάς, όπου από την πρώτη στιγμή η ρωσική πρεσβεία έκανε λόγο για «εθνικιστικά τάγματα νεοναζί που εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστοί για χτυπήματα, ακόμα και με βαρέα όπλα, κατά αμάχων» -αρνούμενη τις κατηγορίες της ελληνικής πλευράς για τον άδικο χαμό των αμάχων- με νέα ανάρτηση επαναλαμβάνει πως η Ρωσία δεν είναι υπεύθυνη γι’ αυτό.
Μάλιστα, υποστηρίζει πως «σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τους ακροδεξιούς που από το 2014 τρομοκρατούσαν τους Ρωσόφωνους του μαρτυρικού Ντονμπάς, με την ανοχή της Δύσης, και σήμερα τρομοκρατούν όλους, πρωτίστως τους κατοίκους της Μαριούπολης».
«Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τους ακροδεξιούς που από το 2014 τρομοκρατούσαν τους Ρωσόφωνους του μαρτυρικού Ντονμπάς, με την ανοχή της Δύσης, και σήμερα τρομοκρατούν όλους, πρωτίστως τους κατοίκους της Μαριούπολης. Δεν είναι η Ρωσία υπεύθυνη γι’ αυτό».
Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τους🇺🇦ακροδεξιούς που από το 2014 τρομοκρατούσαν τους Ρωσόφωνους του μαρτυρικού Ντόνμπας, με την ανοχή της Δύσης,και σήμερα τρομοκρατούν όλους, πρωτίστως τους κατοίκους της Μαριούπολης. Δεν είναι η Ρωσία υπεύθυνη για αυτό 🔗 https://t.co/Mqpdgr6JEfpic.twitter.com/RTTq5c2fA2