Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο

«Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί»

Η Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει να μιλά δημοσίως για την οικογένειά της. Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/3) είπε να κάνει μια εξαίρεση και αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Γιάννης Νταλιάνης που ήταν καλεσμένος στο πλατό, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «On Ego», την οποία σκηνοθετεί της έκανε την εξής ερώτηση: «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;».

Τότε η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της και εξομολογήθηκε: «Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι.

Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του…».

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024