
Τσιγκρίνσκι: «Ο πατέρας μου είναι 68 ετών και βοηθάει ως εθελοντής στον πόλεμο»
Η σύζυγος του έμπειρου αμυντικού πέρασε τα σύνορα και βρίσκεται στην Πολωνία, αλλά ο πατέρας του παραμένει στην Ουκρανία και βοηθάει στον πόλεμο ως εθελοντής!
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον πλανήτη η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τις γυναίκες και τα παιδιά από την Μαριούπολη, το Χάρκοβο, την Οδησσό, το Κίεβο και τις υπόλοιπες περιοχές να φεύγουν άρον άρον για τις γειτονικές χώρες.
Τις τελευταίες ημέρες περισσότεροι από 500.000 Ουκρανοί έχουν φύγει από τη χώρα τους και βρίσκονται σε Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Μολδαβία. Μια από τις γυναίκες, που έφυγαν από την εμπόλεμη ζώνη είναι η σύζυγος του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον κεντρικό αμυντικό του Ιωνικού να ταξιδεύει στην Πολωνία για να συναντήσει την αγαπημένη του.
Η σύζυγός του πέρασε τα σύνορα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται στην Πολωνία για να την συναντήσει και να «τρέξει» τις διαδικασίες για να την φέρει στην Ελλάδα. Σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ο πατέρας του Ουκρανού αμυντικού του Ιωνικού παραμένει στη χώρα του και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο έμπειρος άσος, βοηθάει στον πόλεμο ως εθελοντής.
«Ο πατέρας μου είναι 68 ετών και βοηθάει ως εθελοντής στον πόλεμο. Ήταν στο στρατό, είναι πόλεμος ανθρωπιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Sport».
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
