
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Μέρκελ καταλληλότερος μεσολαβητής μεταξύ Κιέβου και Μόσχας»
«Χρειάζεται ένας άνθρωπος, ο οποίος να γνωρίζει καλά την ιστορία και τις σχέσεις των δυο χωρών»
Ο πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων, Αντρέι Κορτούνοφ, σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση Rai τόνισε ότι «η Γερμανίδα πρώην καγκελάριος ‘Ανγκελα Μέρκελ θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαμεσολαβήσει μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας».
Η γέφυρα
Σύμφωνα με τον Κορτούνοφ, «χρειάζεται ένας άνθρωπος, ο οποίος να γνωρίζει καλά την ιστορία και τις σχέσεις των δυο χωρών».
«Το ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται είναι σίγουρα θετικό, αν και δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Θεωρώ ότι στην Ρωσία πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η Ουκρανία είναι μια διαφορετική, αυτόνομη χώρα. Και στην Ουκρανία, παράλληλα, ότι η χώρα είναι καλό να λειτουργήσει ως γέφυρα ανάμεσα στην Ρωσία και στην Δύση», ολοκλήρωσε ο Κορτούνοφ.
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς


