Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-0: Νίκη ελπίδας για πλέι οφ

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-0: Νίκη ελπίδας για πλέι οφ

Οι Ηπειρώτες νίκησαν την Λαμία με 1-0 και παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη των πλέι οφ, στα οποία θα είχαν ήδη κλείσει θέση εάν δεν είχαν τιμωρηθεί με -5.

Μεγάλη νίκη που τον διατηρεί «ζωντανό» στη μάχη της 6άδας και των πλέι οφ της Super League πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας της Λαμίας με 1-0 για την 25η αγωνιστική.

Με αυτή τη νίκη οι Ηπειρώτες έφτασαν τους 34 βαθμούς και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης. Ο Ηρακλής Μεταξάς και οι παίκτες του έκαναν το καθήκον τους απέναντι στη Λαμία και περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το -5 που τους έχει επιβληθεί. Εάν ο σύλλογος των Ιωαννίνων δεν είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, θα είχε κλείσει ήδη θέση στα πλέι οφ.

Από την άλλη, η Λαμία δέχθηκε την 15η ήττα της στη φετινή σεζόν και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ατρομήτου στην Ριζούπολη (0-2), έπεσε στην 13η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 πόντους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πίρσμαν στο 43’, με τον ΠΑΣ Γιάννινα την τελευταία αγωνίστηκε να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, ενώ η Λαμία παίζει εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκες, Καραχάλιος (72’ Μέντες Μορέιρα), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ (82’ Λιάσος), Περέα (87’ Παντελάκης)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβιδάκης, Αντέτζο, Λούκας, Σαραμαντάς (62’ Μαρτίνεθ), Γκέντσογλου (55’ Νούνιες), Μπεχαράνο, Μαζουλουξής (46’ Μπανγκουρά), Τσούκαλος, Ταϊρόν (78’ Ελέυθεριάδης), Βέλλιος (55’ Αραμπούλι)

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024