Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ολλανδία δεν θα αγωνιστεί ξανά απέναντι σε Ρωσία και Λευκορωσία

Η Ολλανδία δεν θα αγωνιστεί ξανά απέναντι σε Ρωσία και Λευκορωσία

Ραγδαίες οι εξελίξεις, με την Ολλανδία να παίρνει τη… σκυτάλη και να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά απέναντι σε Ρωσία και Λευκορωσία.

Στην απομόνωση η Ρωσία! Η αθλητική κοινότητα γυρνάει την πλάτη στη χώρα μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Ολλανδία πήρε τη σκυτάλη από τις Σουηδία, Τσεχία και Πολωνία, γνωστοποιώντας πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά απέναντι σε Ρωσία και Λευκορωσία.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στον παγκόσμιο αθλητισμό, με τις FIFA και UEFA να έχουν ήδη πάρει την απόφαση να… τελειώσουν την Ρωσία από τις διεθνείς διοργανώσεις.

«Το συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ολλανδίας (KNVB) αποφάσισε κατόπιν συνεδρίασης ότι όλες οι αντιπροσωπευτικές ομάδες της χώρας δεν θα αγωνιστούν ξανά απέναντι στις εθνικές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, μέχρι νεοτέρας. Η KNVB καταδίκασε άμεσα την επιθετικότητα της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία την προηγούμενη Πέμπτη. Ελπίζουμε βαθύτατα ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα λήξει το συντομότερο δυνατό.

Η σοβαρότητα της επιθετικότητας της Ρωσίας και η συνεργασία της με την Λευκορωσία οδήγησε στη λήψη αποφάσεων από την KNVB. Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν συχνές επαφές με πολλές ομοσπονδίες, την UEFA και τη FIFA. Θα διατηρήσουμε αυτή τη στάση όσο η σύρραξη συνεχίζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024