Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Φαλ στον Ολυμπιακό (vid)

Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Φαλ στον Ολυμπιακό (vid)

Συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια υπέγραψε με τον Ολυμπιακό ο Μουσταφά Φαλ ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2025 θα είναι ο Μουσταφά Φαλ. Ο θηριώδης σέντερ υπέγραψε τη Δευτέρα (28/2) το νέο του συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδος, το οποίο προβλέπει αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που είχε μέχρι τώρα.

Ο Φαλ ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, όμως οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα άνοιξαν πρόωρα τη συζήτηση για ανανέωση, κάτι που συνέβη σήμερα. «H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γάλλο σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ως τον Ιούνιο του 2025», αναφέρει ο Ολυμπιακός στην λιτή ανακοίνωσή του.

Τη φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League ενώ στην Euroleague έχει καταγράψει 8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Το μήνυμα του Φαλ: «Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Έχω ένα μήνυμα για εσάς. Είμαι… κροκόδειλος αλλά δεν μου αρέσουν τα κροκοδείλια δάκρυα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά και θα είμαι έτοιμος τον Ιούνιο του 2025».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024