
Ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ: «Τέσσερις παίκτες έχουν αποχωρήσει από τη Ρωσία»
Με επίσημη ενημέρωση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωστοποίησε πως τέσσερις παίκτες της έχουν αποχωρήσει από τη χώρα για λόγους ασφαλείας.
Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται όλος ο πλανήτης με τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.
Ήδη η Ρωσία βλέπει όλους τους τομείς να της γυρνάνε την πλάτη, με τον αθλητισμό να στέλνει με τον δικό του τρόπο ξεκάθαρο μήνυμα.
Η ΤΣΣΚΑ είναι μια από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βλέπει να της δημιουργούνται πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της, καθώς εδώ και ένα 24ωρο έχουν ανακοινωθεί αποχωρήσεις παικτών.
Μάλιστα, με επίσημη ενημέρωση, η ομάδα της Μόσχας γνωστοποίησε πως οι Τόρνικε Σενγκέλια, Ίφε Λούντμπεργκ, Μάριους Γκριγκόνις και Γιόχαν Βόιγκτμαν έχουν αποχωρήσει από τη Ρωσία για λόγους ασφαλείας, αναμένοντας να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Σενγκέλια ήταν και ο πρώτος που αποχώρησε από τη Μόσχα, με τα σενάρια για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν αυτή τη στιγμή.
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]



