Τουρκία: Κάθειρξη «μαμούθ« σε ιδρυτή αίρεσης για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες
Σε μία μαραθώνια δίκη, ο Όκταρ καταδικάστηκε σε 1080 χρόνια κάθειρξης
Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η πολύκροτη δίκη του Αντνάν Όκταρ, ενός 64χρονου τηλε- ιεροκήρυκα, ιδρυτή αίρεσης, που κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες. Ο Όκταρ καταδικάστηκε σε 1080 χρόνια κάθειρξης, μεταξύ άλλων και για συνεργασία με τον άσπονδο εχθρό του Ταγίπ Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν.
Ο αλαζόνας και ανέκφραστος Αντνάν Όκταρ διασκεδάζει με τις γατούλες του, όπως αποκαλεί τις εκατοντάδες νέες και όμορφες γυναίκες που κοσμούν το χαρέμι του.
Με κορακάτο μαλλί και υπογένειο κατράμι ο 64χρονος τηλε- ιεροκήρυκας έχει κακοποιήσει σεξουαλικά αμέτρητες κοπέλες, πολλές από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Κωνσταντινούπολης.
Στην έπαυλή του, οι καλεσμένες του, πολλές εκ των οποίων είναι ανήλικες, τον αποθεώνουν μόλις μπαίνει.
Κάθεται στον θρόνο του και το πάρτι αρχίζει.
Δηλώνει λάτρης των γυναικών και σε συνεντεύξεις του τις εκθειάζει.
«Είναι ταπεινωτικό να μιλάς για τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους. Είναι τα στολίδια και το μεγαλείο του κόσμου, κάνουν τον κόσμο να έχει περισσότερο νόημα στον 21ο αιώνα. Αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε καν να υφίσταται. Η καταπίεση προκαλεί πολλά προβλήματα στο δέρμα και τα μαλλιά τους. Το σώμα τους χαλάει και δεν είναι ευτυχισμένες. Παύουν να χαίρονται. Η ομορφιά τους γίνεται σκόνη, χάνεται» δήλωσε ο αυτοαποκαλούμενος ιεροκήρυκας, Αντνάν Οκτάρ.
Λόγια που αρέσουν στις γυναίκες όμως ο Όκταρ τις χρησιμοποιεί σαν αντικείμενα του σεξ, τις υποβάλει σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζουν όλες λίγο- πολύ το ίδιο, ενώ στη βίλα του εντοπίζονται 69 χιλιάδες χάπια αντισύλληψης.
Σε μία μαραθώνια δίκη, ο Όκταρ καταδικάστηκε σε 1080 χρόνια κάθειρξης όχι μόνο για σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποίηση ανηλίκων αλλά και για απόπειρα πολιτικής και στρατιωτικής κατασκοπείας αφού κρίθηκε φίλος του Φετουλάχ Γκιουλέν.
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Συνταγή: Νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτέδες
- Οι αλλαγές που έρχονται σε επιδόματα κυοφορίας και λοχείας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο Φυλής – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο

