Η διοίκηση της Λέστερ έχει σταματήσει να ελπίζει πως θα υπογράψει ο Γιούρι Τίλεμανς το νέο συμβόλαιο του, μολονότι ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, στηρίζει τα αγωνιστικά σχέδια πάνω του και έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο 24χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός, όμως, απάντησε ξανά αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης, καθώς έχει προτάσεις από Αρσεναλ και Λίβερπουλ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ δεν θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς θέλει να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα.
Ο Ρότζερς, μάλιστα, δήλωσε πως θα ήθελε να πειστεί τελικά ο διεθνής άσος να μείνει, αλλά καταλαβαίνει τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» θ’ αποφασίσει στο τέλος της σεζόν σε ποιά ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Να σημειωθεί πως ο Τίλεμανς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.