Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Η σκέψη μας στους Έλληνες της Μαριούπολης - Συνάντηση με Ιερώνυμο

Ανδρουλάκης: Η σκέψη μας στους Έλληνες της Μαριούπολης – Συνάντηση με Ιερώνυμο

Η σημερινή συνάντηση γίνεται σε μία τραγική στιγμή για την ανθρωπότητα και την Ευρώπη είπε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στον Αρχιεπίσκοπο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε, το πρωί, ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δυστυχώς, η σημερινή συνάντηση γίνεται σε μία τραγική στιγμή για την ανθρωπότητα και την Ευρώπη, με την απολύτως καταδικαστέα εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε:

«Η σκέψη μας είναι στους Έλληνες της Μαριούπολης και σε όλο τον ουκρανικό λαό που περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Χθες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες πήραν κάποιες αποφάσεις. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να δούμε τον ρόλο της Ευρώπης στην ολότητά του, τι σημαίνει πολιτική ενοποίηση. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα. Να έχουμε ενιαία εξωτερική πολιτική, κοινή ασφάλεια και άμυνα, περισσότερη συνεργασία μεταξύ των κρατών».

Εξάλλου, ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο για τη συνάντηση και για την ενημέρωση αναφορικά με το κοινωφελές έργο της Εκκλησίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε να συμπέσουν οι αγώνες σε αυτήν την προσπάθεια για να έχουμε καλά αποτελέσματα. «Καλές είναι οι πολλές γνώμες, αλλά στις δύσκολες ώρες αυτό χρειάζεται. Είναι τραγικό το γεγονός που ζούμε αυτές τις ημέρες, αλλά πρέπει να γίνει ένας μεγάλος δάσκαλος για το τώρα και για το αύριο», τόνισε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024