Οικονόμου για ηχητικό Βγενόπουλου: Θλιβερή η εικόνα της χώρας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
«Αν όλα αυτά που περιγράφονται αληθεύουν πρόκειται για ανατριχιαστικά περιστατικά»
Έναν ακόμα κρίκο στις αποκαλύψεις που για το ρόλο δικαστικών που είχαν στενή σχέση με το σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας το ηχητικό Βγενόπουλου που είδε χτες το φως της δημοσιότητας.
«Περιμένουμε από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να φωτίσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης» τόνισε ο κ. Οικονόμου κάνοντας λόγο για συγκλονιστικό ντοκουμέντο που περιγράφει ανατριχιαστικά περιστατικά αν όντως αληθεύουν οι περιγραφές που γίνονται σε αυτά.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:
«Το ηχητικό ντοκουμέντο ήταν συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Αν όλα αυτά που περιγράφονται αληθεύουν πρόκειται για ανατριχιαστικά περιστατικά. Συγκροτούν μια εικόνα θλιβερή για το τι ίσχυε στη χώρα επί ημερών εκείνης της διακυβέρνησης σε ότι αφορά την απονομή της δικαιοσύνης από ανώτατους δικαστικούς, από πρόσωπα που όπως αποδείχτηκε και τότε και στη συνέχεια είχαν πολύ στενή σχέση με τον πυρήνα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
»Είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα γεγονότων που είχαν αποκαλυφθεί και το προηγούμενο διάστημα και αφορά πολύ κεντρικά πρόσωπα εκείνης της διακυβέρνησης που ελέγχονται από τις δικαστικές αρχές. Και είναι αυτονόητο ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει αν υπήρξε τέτοια κατάχρηση εξουσίας από δικαστικούς λειτουργούς που έπαιζαν σημαίνοντα ρόλο και στα της δικαιοσύνης και σε άλλα ζητήματα εκείνη την περίοδο. Περιμένουμε από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να φωτίσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442