Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της μητέρας που πέθανε με τα δύο ανήλικα παιδιά της

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της μητέρας που πέθανε με τα δύο ανήλικα παιδιά της

Υποβασταζόμενος ο πατέρας έφτασε στο σπίτι όπου έμελε να γίνει κολαστήριο για την κόρη και τα εγγόνια του.

Ραγίζει καρδιές η τραγική εικόνα του πατέρα της 31χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της, μαζί με τα δυο της παιδιά στη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της τα χαράματα της Πέμπτης.

Υποβασταζόμενος από άλλους συγγενείς της κοπέλας, ο πατέρας έφτασε στο σπίτι όπου έμελε να γίνει κολαστήριο για την κόρη και τα εγγόνια του.

«Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή. «Ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ».

Ο ίδιος δήλωσε σε κλίμα οδύνης ότι εκείνος μεγάλωσε το παιδί του. «Έμαθα ότι πήρα φωτιά το σπίτι. Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι και άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα. Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω. Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα».

Σοκαρισμένοι οι γείτονες της μητέρας

Σύμφωνα με το grtimes, η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από θερμαντικό σώμα στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και του υπνοδωματίου και η άτυχη μητέρα με τα παιδιά εγκλωβίστηκαν από τα πρώτα λεπτά. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητέρα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024