Στη γνώριμη επιθετική και προκλητική συμπεριφορά της στο Αιγαίο επέστρεψε η Τουρκία αφού την Πέμπτη 8 τουρκικά μαχητικά προχώρησαν σε 39 παραβιάσεις και σε 4 υπερπτήσεις, ενώ σημειώθηκαν και 4 εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά που έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν.
Τα τουρκικά F-16 πέταξαν μάλιστα από δύο φορές πάνω από τα ν.Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων Ικαρίας.
Καταγράφηκαν ακόμη και 5 παραβάσεις από τα τουρκικά μαχητικά των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).