
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν τρία απανθρακωμένα πτώματα σε μονοκατοικία – Φόβοι και για παιδιά
Φρικιαστική ήταν η εικόνα που αντίκρυσαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς τη νύχτα σήμερα Πέμπτη σε μονοκατοικία, στη Νέα Μαγνησία της Θεσσαλονίκης.
Τρία απανθρακωμένα πτώματα εντόπισαν οι πυροσβέστες μέσα σε μονοκατοικία, στην οποία γύρω στις 02.30 ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής, αιτία (επάνω, φωτογραφία αρχείου από Eurokinissi).
Δεν αναγνωρίζονται
Οι νεκροί εντοπίστηκαν κατά την επιχείρηση κατάσβεσης, στην οποία συμμετείχε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πτώματα είναι απανθρακωμένα και αδύνατον ν’ αναγνωριστούν.
Σοροί τριών ατόμων εντοπίσθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.
Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 24, 2022
Φόβοι και για παιδιά
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μαρτυρία από πρόσωπο που ζούσε στη μονοκατοικία παρά μόνο από τους περιοίκους, οι οποίοι κάνουν λόγο για οικογένεια, ακόμα και για παιδιά ή παιδί ανάμεσα στους νεκρούς.
Τίποτε, ωστόσο, επίσημο δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα.
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση

