
Ουκρανία: Ξεπέρασε τα 100 δολ. το πετρέλαιο
Η εντολή Πούτιν για επίθεση κατά της Ουκρανίας έστειλε το Brent πάνω από τα 100 δολάρια
Ξεπέρασε και τα 100 δολάρια το βαρέλι η τιμή του Brent, για πρώτη φορά από το 2014, μετά την έναρξη της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας και τις αναφορές για εκρήξεις ακόμα και στο Κίεβο.
Η τιμή του Brent καταγράφει αυτήν την ώρα άνοδο 4,55% στα 101,39 δολάρια το βαρέλι και του αμερικανικού αργού 4,35% στα 96,44 δολάρια το βαρέλι, ενώ άνοδο περίπου 4% καταγράφει και η τιμή του φυσικού αερίου.
Άλμα πάνω από 1% καταγράφει ο χρυσός, σε υψηλό 13 μηνών, καθώς οι επενδυτές σπεύδουν στα ασφαλή καταφύγια.
Στις ασιατικές αγορές, ο Nikkei 225 υποχωρεί 2,35% και στο Χονγκ Κονγκ ο Hang καταγράφει απώλειες της τάξης του 3,5%. Απώλειες 3,13% παρουσιάζει ο BSE Sensex στο Χρηματιστήριο της Βομβάης.
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα
- Πράκτορες της CIA ήταν οι δύο Αμερικανοί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο Μεξικό – Δρούσαν κατά των καρτέλ





