Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Η Αρμάνι τιμωρεί ό,τι λάθος κάνεις, θα έχουμε δύσκολο έργο»

Μπαρτζώκας: «Η Αρμάνι τιμωρεί ό,τι λάθος κάνεις, θα έχουμε δύσκολο έργο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι, για το πόσο έμπειρη και καλή ομάδα είναι, αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο την Αρμάνι Μιλάνο για την 27η αγωνιστική της EuroLeague (24/2, 21:45), λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο έλληνας τεχνικός στάθηκε στην ομαδικότητα που καλούνται να δείξουν οι παίκτες του, αλλά και στη συγκέντρωση μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή και έμπειρη και που τιμωρεί ό,τι λάθος κάνει ο αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα: 

«Δεν είναι θέμα παγίδας. Η αλήθεια είναι πως πάντα όταν παίζεις για έναν από τους τρεις στόχους της χρονιάς προφανώς ξοδεύεις ενέργεια και πνευματική και σωματική. Ταυτόχρονα υπάρχει ένα άδειασμα αμέσως μετά, ειδικά αν τα παιχνίδια είναι με τον Παναθηναϊκό, όμως οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Άλλωστε και το Μιλάνο έπαιξε και κέρδισε το Κύπελλο στην Ιταλία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί και το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και ο επόμενος μήνας για εμάς.

Το Mιλάνο είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, εμπειρία, φοβερή σταθερότητα όλη τη χρονιά και εξαιρετικό προπονητή. Οπότε ούτως ή άλλως έχουμε δύσκολο έργο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε έτσι και αλλιώς. Θέλει μεγάλη προσπάθεια , θέλει καλή απόδοση από εμάς και να παίξουμε ως ομάδα. Η Αρμάνι προστατεύει πολύ καλά το καλάθι της, παίζει με ενέργεια, πασάρει πολύ καλά, έχει εμπειρία. Γενικά είναι μια ομάδα που τιμωρεί ό,τι λάθος κάνεις, οπότε πρέπει να είμαστε πραγματικά καλοί. Δεν νομίζω ότι βελτιώθηκε το 2022, πιστεύω πως όλη τη χρονιά είναι πολύ καλή, απλά ένα διάστημα είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ, ίσως και με πλεονέκτημα έδρας. Καταλαβαίνουμε όλοι, λοιπόν, πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάμε καλά. Το καλό είναι πως θα έχουμε υποστήριξη από τον κόσμο μας και θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

Για τον κοροναϊό που πέρασε αλλά ταλαιπώρησε την ομάδα στο παρελθόν δήλωσε: «Νιώθω καλύτερα. Όταν νοσούν τόσα άτομα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Τώρα είμαστε καλύτερα, το βλέπω και στις προπονήσεις. Πάντα όμως τα παιχνίδια στη διοργάνωση δεν μπορούν να σε προϊδεάσουν. Μπορεί να κάνεις καλές προπονήσεις και να μην παίξεις καλά, ή το αντίθετο. Οι παίκτες μας έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν ότι είναι κρίσιμα τα παιχνίδια και δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024