Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroferry Olympia: Εντοπισμός δεύτερου απανθρακωμένου πτώματος στο πλοίο

Euroferry Olympia: Εντοπισμός δεύτερου απανθρακωμένου πτώματος στο πλοίο

Τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση του Euroferry Olympia

Βρέθηκε ένα ακόμα απανθρακωμένο πτώμα σε χώρο στάθμευσης φορτηγών του πλοίου και συγκεκριμένα στο δεύτερο γκαράζ του Euroferry Olympia.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο, εντόπισαν το δεύτερο πτώμα άνδρα.To Euroferry Olympia βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Αστακού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εγκλωβισμένων.

Επιχείρηση μετ΄εμποδίων

Η επιχείρηση των ανδρών της ΕΜΑΚ διεξάγεται μετ’ εμποδίων, λόγω των εφιαλτικών συνθηκών που επικρατούν στο πλοίο. Ανάμεσα σε λιωμένες λαμαρίνες και τοξικούς καπνούς τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, αναζητώντας επιζώντες στα γκαράζ του Euroferry Olympia.

Η τραγική εξέλιξη έρχεται μετά τις καταγγελίες των συγγενών των εγκλωβισμένων για καθυστέρηση στις έρευνες που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για όσους είχαν καταφέρει να επιζήσουν στα αμπάρια του φλεγόμενου πλοίου.

Ο δικηγόρος οικογένειας εγκλωβισμένου οδηγού μιλώντας χθες Τρίτη στο Mega, ανέφερε ότι το Euroferry Olympia «ήταν ένα πλωτό φέρετρο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό», ενώ πρόσθεσε ότι «ακόμα και ελάχιστες ελπίδες να υπάρχουν για να βγουν ζωντανοί, τότε χάνονται και αυτές», σημειώνοντας ότι θα έπρεπε το πλοίο να πάει σε ένα πιο κοντινό προορισμό όπως η Κέρκυρα ή η Ηγουμενίτσα.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024