
Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα καρκίνο δύο φορές, το είπα στο Survivor αλλά δεν παίχτηκε ποτέ»
Η αθλήτρια δήλωσε πως το Survivor ήταν μια σκληρή εμπειρία για εκείνη
Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν.
Με αφορμή το περιστατικό μεταξύ της Ευρυδίκης και του Βαλάντη η ίδια αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία. «Πέρασα καρκίνο δύο φορές. Ήμουν στα 26 την πρώτη φορά. Χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ παιδί. Οπότε όλο αυτό εμένα μου χτύπησε το καμπανάκι».
Η αθλήτρια δήλωσε πως το Survivor ήταν μια σκληρή εμπειρία για εκείνη. «Προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν είναι καθόλου εύκολο να ξέρετε. Τα πάντα σε ζορίζουν, από το που κοιμάσαι μέρχρι τι τρως. Μετά συμβιβάζεσαι».
H ίδια μίλησε για το «άδειασμα» του Κατσαούνη στη Μυριέλλα αφού ο αγρότης στο επεισόδιο της Τρίτης ομολόγησε πως η Μυριέλλα του είπε για το ειδύλλιό τους «και σε γουστάρω και πουλάει κιόλας». Η Ευμορφιάδη δήλωσε για το φλερτ μεταξύ τους. Όπως είπε, «στην αρχή όλο αυτό ξεκίνησε χαλαρά ως πλάκα, αλλά πιστεύω πως ο Γιώργος στην πορεία την ερωτεύτηκε. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία και να πω τι πιστεύω.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]




