
Μπούργος: «Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε επιτυχίες»
Ο Αργεντινός μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρη και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αρη έκανε ο Χερμάν Μπούργος.
Ο Αργεντινός εξέφρασε τη χαρά του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να οδηγήσει τους Κίτρινους σε επιτυχίες. Αυτό, όμως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θα γίνει με τα λόγια, αλλά με σκληρή δουλειά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία της Ελλάδας με τεράστια δυναμική.
Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, έχω πολύ μεγάλη όρεξη και μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Δεν μου αρέσουν τα λόγια, μας περιμένει πολλή δουλειά», ανέφερε.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Χερμάν Μπούργος αντικατέστησε τον Ακη Μάντζιο, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
- ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον Ιούνιο, μειώσεις έως το 2027 – Η έρευνα του Bloomberg
- Φάμελλος: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη 1,5 εκατ. Αρμενίων, θυμάτων της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από την Τουρκία
- «Φως στο Τούνελ»: Το σκοτάδι που «κάλυψε» την Ολυμπία διαλύεται
- Ολυμπιακός: Θετικά νέα με Τζόουνς – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων
- Στην Tyla αρέσει να χορεύει γυμνή μπροστά στον καθρέφτη της
- ΣΥΡΙΖΑ: Στο πρόσωπο του Νίκου Ρωμανού δοκιμάστηκαν ακραίως το τεκμήριο αθωότητας και η ισονομία
