Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αναστασιάδης: Ο έρωτας για την Αγγελική Ηλιάδη και η μετακόμιση στην Αθήνα

Γρηγόρης Αναστασιάδης: Ο έρωτας για την Αγγελική Ηλιάδη και η μετακόμιση στην Αθήνα

«Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον», είπε ο πρώην παίκτης της «Φάρμας»

Σε ζωντανή μετάδοση από την Θεσσαλονίκη μίλησε την Τρίτη, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της «Φάρμας» του ΑΝΤ1.

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα», είπε ο γυμναστής.

Όπως συμπλήρωσε, απαντώντας στα ερωτήματα του Γιώργου Λιάγκα, «από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική. Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου».

«Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν την “Φάρμα”», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024