Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιμπίλας για Μαυρικίου: Να προσέχει με τη δημοσιότητα - Μην ξεχνάτε τι έγινε με τη Θώδη

Μπιμπίλας για Μαυρικίου: Να προσέχει με τη δημοσιότητα – Μην ξεχνάτε τι έγινε με τη Θώδη

Σχετικά με τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, όπου βρέθηκε καλεσμένος, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου όπου έδωσε το παρών και για την κριτική που δέχτηκε επειδή παρευρέθηκε στη δεξίωση. Ακόμα σχολίασε ότι ο Μαυρικίου πρέπει να προσέξει με τη δημοσιότητα θυμίζοντας το τι είχε γίνει με την Έφη Θώδη.

«Στηλιτεύτηκα, επειδή πήγα στον αρραβώνα. Πήρα πολλά μηνύματα εκείνη την ώρα, που έλεγαν «γιατί πήγες». Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, όταν με καλούν κάπου που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN.

Μου θυμίζει την Έφη Θώδη

Στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τα κανάλια, του θυμίζει αυτό που συνέβαινε και με την Έφη Θώδη.

«Θεωρώ ότι κι ο Μαυρίκιος είναι συνυπεύθυνος γι’ αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια. Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο κι ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν, μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη, όταν γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Θώδη παντού κι η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει. Η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά, δεν ήρθα να κάνω πλάκες», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024