Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 η δίκη σε δεύτερο βαθμό
Μετά από αίτημα της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων
Για τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας στις 31 Οκτωβρίου 2018.
- Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό στη σκιά της εκτέλεσης του βασικού μάρτυρα
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο αδέλφια, Βούλγαροι υπήκοοι, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί ο μεν μικρότερος, 34 ετών, σε ισόβια ως ο δράστης της εν ψυχρό δολοφονίας ο δε μεγαλύτερος, 38 ετών, σε 10ετή κάθειρξη ως συνεργός στο έγκλημα.
Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αναβλήθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, καθώς ο δικηγόρος τους δικάζει σε άλλο δικαστήριο, στο οποίο συναίνεσε και ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής.
Σε δηλώσεις του ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής ,που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος Βικτωρία Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε πως
«Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή». Ανέφερε, επίσης, πως ελπίζει ότι από το κινητό του δράστη της δολοφονίας του μάρτυρα μπορεί να βρεθούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μακρή.
Πηγή: ΑΠΕ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442