Το Ισραήλ θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου να επιτρέπει την είσοδο σε όλους τους τουρίστες, ανεξαρτήτως αν είναι εμβολιασμένοι για τον κορονοϊό, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.
Η είσοδος στο Ισραήλ θα εξακολουθεί να απαιτεί δύο τεστ PCR, ένα πριν από την αναχώρηση και ένα κατά την άφιξη στο Ισραήλ, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Επί του παρόντος μόνο οι εμβολιασμένοι κατά της Covid ξένοι τουρίστες επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.