Ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον Λιονέλ Μέσι. Με τη συμμετοχή του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμένκόντρα στη Ναντ, ο Αργεντινός legend συμπλήρωσε 800 αγώνες σε συλλογικό επίπεδο (778 με τη Μπαρτσελόνα, 22 με τους Παριζιάνους) και οι αριθμοί του κατά μέσο όρο «ζαλίζουν».
Ο Λέο μετράει 679 γκολ και 273 ασίστ σε αυτές τις 800 συμμετοχές, νούμερα που αντιστοιχούν σε σχεδόν ένα γκολ ανά 90λεπτο (0,94) καθώς και σε τουλάχιστον ένα γκολ ή ασίστ επίσης ανά 90 λεπτά παιχνιδιού!
Φυσικά ο όγκος συμμετοχών του Αργεντίνου μάγου τρομάζει, με τους δείκτες να ανεβαίνουν ως το τέλος της αμύθητης καριέρας του 34χρονου σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.
800 – Lionel Messi will play against Nantes the 800th game of his professional career in club competitions (679 goals, 273 assists). Milestone. #FCNPSGpic.twitter.com/OoIoqb6XJY
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.