
Ζέτα Μακρυπούλια: «Κυνηγούσα το Ρουκ Ζουκ χρόνια πριν το κάνω – Θέλω να συνεχίσει»
Τι λέει για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει;
Τη Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνουμε για 5η σεζόν στο Ρουκ Ζουκ.
Η παρουσιάστρια τα πηγαίνει περίφημα αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τηλεόραση.
Σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι οι ώρες που περνά σε αυτό το κόνσεπτ είναι η «ψυχοθεραπεία» της.
«Εξελίχθηκε σαν ψυχοθεραπεία για εμένα δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, πάντα με την ίδια χαρά έρχομαι. Κι επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει η διάθεσή μας αρκετά όταν έρχομαι εδώ κάτι συμβαίνει και χάνονται όλα», δήλωσε.
Παράλληλα, σημείωσε: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για το αν πάει καλά το Ρουκ Ζουκ. Για μένα και τα πέντε χρόνια έχει πάει καλά. Φέτος είναι η αλήθεια έχει ένα peak πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι είναι ένα πρόγραμμα που παίρνεις χαρά».
Όσο για το αν θα ήθελε να συνεχιστεί;
«Θα το ήθελα, είναι ένα παιχνίδι που το κυνηγούσα χρόνια πριν το κάνω. Είναι η μοναδική επιθυμία έντονη που είχα στη ζωή μου το προσπάθησα και έγινε εδώ στο κανάλι που αγαπώ και πάει και καλά», απάντησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol & Friends.
Τέλος, για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί σημείωσε: «Έχω δεχτεί πάρα πολλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Έχω διαβάσει κριτικές που μπορούν να σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και έχω διαβάσει και κριτικές που είναι παραπάνω κακεντρεχείς για τα γούστα μου».
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης αν διαφωνεί με τον Γεωργιάδη πρέπει να τον διώξει, αν συμφωνεί είναι επικίνδυνος


