Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Παυλίδου: «Δεν περιμέναμε αυτήν την έκρηξη αγάπης για το σίριαλ»

Χριστίνα Παυλίδου: «Δεν περιμέναμε αυτήν την έκρηξη αγάπης για το σίριαλ»

Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», Χριστίνα Παυλίδου, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Η σημερινή καλεσμένη ήταν η Χριστίνα Παυλίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την καλλιτεχνική οικογένεια της, την πνευματικότητα και την επιτυχία του σίριαλ.

Η επιτυχία του σίριαλ και οι αντιδράσεις

«Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν δρόμο. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Γνωρίσαμε έναν Γέροντα, σε ένα κομβικό σημείο, μαζί με τον σύζυγο μου και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και την θεώρηση μας σε μια καμπή στην σχέση μας», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την σειρά : «Ο Γιώργος είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία»

Όσο για την αποδοχή του σίριαλ σχολίασε: «Δεν περιμέναμε αυτήν την έκρηξη αγάπης»

Πως αντιμετώπισε την σκληρή κριτική του Πέτρου Τατσόπουλου;

«Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, υπάρχει και το τηλεκοντρόλ και όποιος θέλει μπορεί να μην την δει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Δεν θέλω να σολιάσω κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο», είπε με ειλικρίνεια και συμπλήρωσε «Δεν συμφωνώ με τις αγωγές, είναι παρατραβηγμένο, δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Άγιος Αυτό».

Οι καταγγελίες και ο Νικήτας Τσακίρογλου

«Ο χώρος καθαρίσει σιγά – σιγά, δεν θα υπάρχει το θράσος πια να γίνονται τέτοια πράγματα. Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τις κόρες μου για όλα αυτά. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα πια για τα νέα παιδιά και θα υπάρχει ασφάλεια. Θα καθαρίσει ο χώρος δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο», ανέφερε η Χριστίνα Παυλίδου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

«Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε. Το πρότυπο και το παράδειγμα του είναι εξαιρετικό, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον να κάνει αυτόν τον ρόλο», είπε κλείνοντας για τον Νικήτα Τσακίρογλου η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024