Εξελίξεις στην Αταλάντα: Στα χέρια μεγιστάνα η ιταλική ομάδα
Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa League (24/2), το πλειοψηφικό πακέτο της ιταλικής ομάδας μεταβιβάστηκε σε αμερικανικό όμιλο.
Νέα εποχή για την Αταλάντα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έξτρα γύρο του Europa League το απόγευμα του Σαββάτου ανακοίνωσε την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου σε αμερικανικό όμιλο, στον οποίο είναι επικεφαλής ο συνιδιοκτήτης των Μπόστον Σέλτικς, Στέφεν Παλιούκα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας, υπήρξε οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου σε γκρουπ Αμερικανών επενδυτών, στο οποίο είναι επικεφαλής ο εκ των ιδιοκτητών των Μπόστον Σέλτικς, Στέφεν Παλιούκα.
Το fund των Αμερικανών απέκτησε το 55% των μετοχών της Αταλάντα, με το υπόλοιπο 45% να παραμένει στην οικογένεια Περκάσι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.